Tuinontwerp

  Tuinontwerp

  Wij zijn u graag van dienst bij het aanleggen van een nieuwe tuin. Maar voordat we uw droomtuin kunnen realiseren is er een goed ontwerp/plan nodig. Vaak is het erg lastig zelf een plan voor uw nieuwe of huidige tuin te maken. Dit komt omdat daar enige creativiteit voor nodig is maar ook zeker een hele berg praktische kennis over de mogelijkheden en verschillende materialen. Dit kunnen wij uiteraard ook voor u verzorgen!

  Het maken van een goed tuinontwerp is erg belangrijk voor de verdere ontwikkeling van uw tuin. Een goed ontwerp is een investering in een geslaagde aanleg van de tuin en het jarenlange plezier wat u er dan weer aan beleeft. Aan de hand van de precieze maten en oppervlakte uit het ontwerp kunnen wij naar wens ook een offerte voor de aanleg van uw tuin maken.

  In een persoonlijk gesprek inventariseren we al uw wensen en eisen. In goed overleg zetten wij uw droomtuin op papier. Indien u de aanleg vervolgens ook door ons laat uitvoeren, dan krijgt u de kosten voor het tuinontwerp als korting uw uw tuinaanleg van ons cadeau. Bekijk onze recente projecten of neem vrijblijvend contact op!

  tuinontwerp Nispen en Roosendaal

  Onze werkwijze bij tuinontwerp:

  Inventarisatie

  In een persoonlijk gesprek inventariseren we uw wensen en ideeën en maken we direct een vlugge schets. We meten de tuin in en gaan daarna aan de slag om de schets uit te werken tot een duidelijk tuinontwerp.

  Ontwerp afstemmen

  We sturen het tuinontwerp digitaal toe zodat u het rustig kunt bekijken. Eventuele aanpassingen en andere wensen stemmen we per e-mail of telefonisch met u af.

  Persoonlijke toelichting

  Wanneer het ontwerp helemaal compleet is komen we het graag in een persoonlijk gesprek toelichten. U ontvangt de tekening zowel digitaal als op papier. Indien gewenst maken we een vrijblijvende offerte voor de aanleg van uw tuin op basis van het ontwerp. Ook kunt u in dit stadium nog aanpassingen aangeven in het ontwerp.

  Aanleg en materiaalkeuze

  Uiteraard is het ook mogelijk de aanleg van uw tuin (deels) zelf te doen. Ook dan is ons ontwerp erg nuttig omdat daar duidelijke maatvoering op staat en alles op schaal is uitgewerkt. Ook kunnen we u tegen een vergoeding helpen of begeleiden met de werkzaamheden en is het huren van gereedschappen of laten leveren van materialen ook via ons te regelen.

  Op het moment dat de offerte akkoord is, is het tijd om andere zaken te bepalen, zoals de vaste materialen, halfverhardingen en eventuele verlichting. Denk hierbij aan bestratingsmaterialen (keramische tegels, gebakken stenen, betonstenen, natuursteen), hout, beton, split, houtsnippers e.d. Wij gaan samen met u kijken wat de juiste keuze is voor u betreft de materialen.

  Ook kunnen wij bijvoorbeeld  een beregening- , beplanting- of verlichtingsplan voor u uitwerken als aanvulling op uw ontwerp.

  Als alle bovenstaande zaken allemaal verwerkt zijn in de uiteindelijke offerte en het ontwerp gaan we over op het plannen en uitvoeren van de werkzaamheden.

  Onze tarieven voor tuinontwerp:

  Oppervlakte Tarief (inclusief btw)
  Tot 100 m2 € 99,-
  100 tot 150 m2 € 129,-
  Vanaf 150 m2 Nader te bepalen / Op aanvraag

  Mogen wij uw droomtuin ontwerpen?

X