Bestratingen

  Bestratingen

  Een van onze dagelijkse bezigheden is het aanleggen van nieuwe bestratingen of het herstellen van de aanwezige bestrating. Dit doen we zowel voor particulieren als voor bedrijven.

  Wij kunnen dan ook allerlei soorten bestrating voor u aanleggen. Hierbij kunt u denken aan een nieuwe functionele oprit, tuinpaadjes maar ook een mooi en strak terras met keramische tegels die worden ingevoegd zodat onkruid geen kans meer krijgt.

  Ook kunnen we grote oppervlaktes zoals bijvoorbeeld een weg of parkeerterrein aanleggen. Voor dit soort grote bestratingswerken hebben we een uitgebreid assortiment aan hulpmiddelen en machines tot onze beschikking, zoals een minishovel met legklem om machinaal straatwerk te kunnen aanbrengen.

  werkzaamheden die we vaak verzorgen bij bestratingen:

  Grondwerk uitvoeren

  Aanleggen en leveren van een nieuw zandbed en indien nodig puinfundering  als stevige ondergrond voor bestrating.

  Bestrating leveren

  We kunnen allerlei gewenste bestratingsmaterialen leveren. Door een goed samenwerkingsverband met onze leveranciers kan het door u gekozen bestrating snel geleverd worden.

  Advies over bestrating

  Door onze ruime kennis en ervaring over bestratingsmateriaal kunnen we u goed adviseren en helpen bij uitkiezen van bestrating voor elke toepassing en budget.

  Aanleggen van bestrating

  Het aanleggen van allerlei soorten bestrating en kantopsluitingen. Indien gewenst invoegen en netjes afwerken van de bestrating

  Kunnen we u helpen met het aanleggen van bestrating?

X