Vacature hovenier aanleg

medewerker hovenier aanleg

Jouw taken zullen vooral bestaan uit het aanleg van vooral particuliere en bedrijfstuinen.   Je gaat vaak samen met een collega maar soms ook alleen op pad om de mooiste dingen in bestaande of nieuwe tuinen te maken.   Omdat bijna in elke tuin bestrating hoort bestaan je werkzaamheden vaak uit het bestraten van bijvoorbeeld een pad of een mooi terras.  Daarnaast komen ook werkzaamheden voor zoals het plaatsen van een schutting of overkapping,  aanleggen van borders, inplanten van de tuin, maken van vijver/waterpartijen en natuurlijk nog veel werkzaamheden die nodig zijn om een mooie tuin aan te leggen.   Wel word van je verwacht dat je in een rustigere periode ook andere werkzaamheden binnen ons bedrijf wil aanpakken.

Ben jij een gemotiveerde en enthousiaste persoon die van aanpakken weet en graag buiten werkt in een klein team. Ervaring in het vak is een pluspunt maar geen vereiste. Rijbewijs B is vereist  en BE is een pluspunt.

Wij bieden een beloning conform het CAO hoveniers. Werken in een klein maar gezellig team. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals werkkleding en indien nodig vervoer voor het woon-werk verkeer. Hiernaast willen we je graag het vak leren indien je nog geen of weinig ervaring hebt. Dat kan ook in combinatie met een opleiding.

Word jij onze nieuwe collega? We horen graag van je!
Telefoon: 0626272268
E-mail: martijn@bakxprojecten.nl
Adres: Kievitstraat 9, 4709 AZ Nispen

X