Vacature (graafmachine) machinist

Allround machinist

Jouw taken zullen vooral bestaan uit het besturen van machines. Je zal vooral werkzaam zijn op de mobiele midigraver (vaste machine). Wanneer er hiervoor geen opdrachten voor je klaarliggen dan werk je op één van onze andere machines. Dit kan variëren tussen de knikmops, de minigraver of tractor. Ook stap je soms van de machine af om te helpen met diverse hand en spandiensten.  Secuur en netjes werken en zorgen voor een tevreden klant of mooi project is dan ook een belangrijke taak.

 

We zoeken een gemotiveerde en enthousiast persoon die van aanpakken houdt. Je bent vriendelijk tegen klanten en voert graag zelfstandig taken uit. Hiernaast ga je zuinig met de machines om en voert indien noodzakelijk klein onderhoud of reparaties uit. Ervaring met (graaf)machines is een vereiste. Je beschikt over de volgende certificaten:

• Rijbewijs B en T
• Rijbewijs BE is een pluspunt
• VCA

Wij bieden een beloning conform het CAO hoveniers. Je komt te werken in een klein maar gezellig team. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals werkkleding en indien nodig vervoer voor het woon-werk verkeer. Wanneer je nog niet beschikt over één of meerdere van bovenstaande rijbewijzen/certificaten, willen wij je de kans bieden deze te behalen.

Word jij onze nieuwe collega? We horen graag van je!
Telefoon: 0626272268
E-mail: martijn@bakxprojecten.nl
Adres: Kievitstraat 9, 4709 AZ Nispen

X